overtijdbehandeling
abortus; ongewenst zwanger
zwangerschap afbreken; zuigcurettage
Ongewenst zwanger? Betrokken en professionele hulp.

Begeleiding van abortuskliniek Stimezo in regio Overijssel

Bent u ongepland zwanger en wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Abortuskliniek Stimezo in Zwolle begeleidt vrouwen in de regio Overijssel wanneer zij een keuze maken voor een zwangerschapsafbreking.

Begeleiding bij een ongeplande zwangerschap

In de abortuskliniek in Zwolle is het afbreken van een zwangerschap mogelijk tot 13 weken. Dat moment wordt gerekend vanaf de eerste dag van uw laatste menstruatie. Alle behandelingen vallen onder het medisch beroepsgeheim. Uw huisarts, zorgverzekering of andere partij wordt dus nooit op de hoogte gebracht van uw verblijf in de kliniek. Daarnaast sturen we u geen post. Uw bezoek wordt dus strikt vertrouwelijk behandeld.

Bij uw behandeling houden we rekening met de duur van uw zwangerschap. We kunnen u plaatselijk verdoven, maar als u dat prettiger vindt kunt u ook kiezen voor een narcose,  of bij een kortere zwangerschapsduur voor de abortuspil

Zou u met een arts willen spreken over de mogelijkheden van een abortus? Abortuskliniek Stimezo in Zwolle biedt u de veilige omgeving in regio Overijssel om te praten over deze lastige keuze.

Neem contact op

Begeleiding in onze abortuskliniek

Een behandeling bestaat uit meerdere delen. We gaan eerst met u in gesprek. Dat gesprek heeft u met een arts, die onbevooroordeeld uw verhaal aanhoort. 5 dagen later kunt u langskomen voor een behandeling. Die 5 dagen zijn bedenktijd, zodat u een weloverwogen beslissing neemt.

Bent u erg gespannen over de behandeling en wilt u het liever niet bewust meemaken? Dan kan het helpen om te kiezen voor een zuigcurettage onder narcose

Onze artsen vertellen u meer over de mogelijkheden in uw situatie. Woont u in de regio Overijssel en wilt u in een veilige, vertrouwde omgeving praten over het beëindigen van uw zwangerschap? Neem dan contact op met abortuskliniek Stimezo in Zwolle.

Neem contact op

Bereikbaarheid van abortuskliniek Stimezo vanuit Overijssel

De kliniek in Zwolle is vanuit Overijssel met de auto in ongeveer een uur te bereiken. Ook met het openbaar vervoer bent u er zo; de kliniek bevindt tegenover het treinstation. Dit treinstation heeft goede verbindingen met onder meer Assen, Hoogeveen en Meppel.