Skip to content

Ervaringen in onze abortuskliniek

Abortus ervaringen

Wat zijn de ervaringen wanneer je een abortus (en specifiek bij Stimezo Zwolle) hebt ondergaan? Doet een ingreep pijn? Hoe zijn de ervaringen met de artsen en het personeel in de abortuskliniek? Verschillende vragen waar je graag antwoord op hebt. Je zoekt naar de bevestiging en ervaringen van een abortus bij anderen. Dat is ook logisch want een abortus is een ingrijpende gebeurtenis waarbij je niet over een nacht ijs gaat. We delen graag de ervaringen van vrouwen die onze abortuskliniek hebben bezocht. 

 

 

Abortuspil ervaring

Wat zijn de ervaringen van vrouwen die hebben gekozen voor een zwangerschapsafbreking via de abortuspil? Een vraag waar je graag antwoord op ontvangt en bevestiging in zoekt. De abortuspil is een intensieve behandeling die vrouwen omschrijven als een fysieke uitdaging. De meeste vrouwen ervaren krampen, bloedingen en misselijkheid. Het is prettig om de ervaringen van anderen te lezen rondom de abortuspil en deze met elkaar te delen. Het kan onbewust een grote steun en bevestiging zijn. Wel is het belangrijk om bij de ervaring van een abortuspil te beseffen dat de ervaringen met de abortuspil sterk kunnen variëren, en heel erg afhankelijk zijn van individuele factoren, zoals leeftijd, gezondheid en omgevingsfactoren.

 

Deel je ervaring

Wij horen graag hoe jij jouw behandeling bij ons hebt ervaren. Wat vond je goed en wat kunnen we nog verbeteren? En wat zou je tegen andere vrouwen willen zeggen, die in dezelfde situatie zitten als jij zaten?

Als je het goed vindt, zetten we jouw reactie op onze website. Zo kunnen anderen van jouw ervaringen leren. Uiteraard vragen we je daar altijd toestemming voor. Wij zullen nooit jouw naam noemen of je foto plaatsen.

reCAPTCHA is required.

9,0

Onze abortuskliniek wordt beoordeeld met een 9.0!

 

Er zijn 52 waarderingen

 

Zorgkaart Nederland

Op ZorgkaartNederland.nl valt te lezen dat onze Abortuskliniek in Zwolle een gemiddeld rapportcijfer krijgt van een 9.0. Deze score is gebaseerd op 52 reviews. 

 

Dit is het gemiddelde cijfer per jaar, en het totaal aantal waarderingen dat deze zorgaanbieder kreeg.

 

Een van de reacties waar we trots op zijn:

 

“Ik ben goed en duidelijk geïnformeerd door de arts(en) mbt de behandeling die ik zou ondergaan (zuigcurettage met narcose). Het was een bijzondere ervaring, ik heb geen complicaties gehad en alles verliep goed (boven verwachting).

 

Personeel: Alle dames, dikke pluim! Ze zijn zeer vriendelijk, lief, meegaand en stellen je erg gerust en op je gemak.

 

PS: zolang je 100% achter je keuze staat zal deze ingreep enorm mee vallen. Wees niet bang, het ligt niet (altijd) perse aan het personeel of de behandeling maar aan je mindset! Uiteraard ervaar je spanning maar het personeel sleept je er wel doorheen.”