Close
Skip to content

Klacht melden

Heb je een klacht? Neem dan contact met ons op.

De medewerkers van Stimezo Zwolle stellen alles in het werk om onze cliënten zo goed mogelijk te behandelen en het verblijf in onze kliniek zo aangenaam mogelijk te maken. Toch kan het gebeuren dat jouw verblijf in de kliniek niet helemaal naar wens verloopt en je niet tevreden bent. Wanneer dat het geval is, horen we dat graag. Wij waarderen het juist zeer als onze cliënten hun ervaringen melden, óók als het een minder goede ervaring is.

 

Wanneer je een klacht hebt, kun je deze het best direct bespreken met degene bij Stimezo Zwolle, waarbij jouw klacht is ontstaan. Als je dat niet wilt dan kun je jouw klacht ook neerleggen bij onze onafhankelijke klachtenfunctionaris. Hieronder lees je hoe dat in zijn werk gaat.

De klachtenfunctionaris

De onafhankelijke klachtenfunctionaris van Stimezo Zwolle zorgt ervoor dat klachten op een goede manier worden behandeld en heeft hiervoor een klachtenreglement opgesteld. Je kunt dit klachtenreglement door middel van het invullen van het klachtenformulier rechtstreeks opvragen. Onze klachtenfunctionaris registreert de klachten die bij hem binnenkomen en zal jouw klacht volgens dit reglement, volledig anoniem verder met jou afhandelen. Wij proberen hiermee een soortgelijke klacht in de toekomst te voorkomen en onze zorg verder te verbeteren. Voor het indienen van jouw klacht vragen wij je gebruik te maken van het klachtenformulier hiernaast. Binnen 5 werkdagen na het indienen van jouw klacht zal de klachtenfunctionaris van Stimezo Zwolle contact met je opnemen.

 

Geschillencommissie Zorginstellingen

Mocht de bemiddeling door de klachtenfunctionaris niet tot het gewenste resultaat leiden, kun je een formele klacht indienen bij de Geschillencommissie Zorg. De Geschillencommissie Zorg heeft als voorwaarde wel dat je jouw klacht eerst hebt besproken met de klachtenfunctionaris of met een medewerker van Stimezo Zwolle.

geschillencommissie-zorg

Klachtenformulier

Jouw klacht
Akkoord met privacybeleid
reCAPTCHA is required.