Skip to content

TIJDELIJK GEEN PARKEERGELEGENHEID VOOR DE DEUR

Beste bezoeker, de komende maanden worden er herinrichtingswerkzaamheden aan de Oosterlaan uitgevoerd waardoor er GEEN parkeergelegenheid is bij ons voor de deur. Wij adviseren je om met het openbaar vervoer te komen of je auto te parkeren in parkeergarage Stationsplein (afslag 18 vanaf de A28).

TIJDELIJK GEEN PARKEERGELEGENHEID

Anticonceptie

Advies op maat

Het medisch team van Stimezo Zwolle begeleidt vrouwen bij het maken van een goede keuze over het gebruik van anticonceptie. Anticonceptie wordt misschien wel enkele tientallen jaren gebruikt. Zij geven je graag een anticonceptieadvies op maat. In een persoonlijk gesprek wordt gezamenlijk gekeken welke vorm van anticonceptie het beste aansluit bij individuele omstandigheden, leeftijd en persoonlijke voorkeur. In de folder anticonceptie worden verschillende anticonceptiemethoden toegelicht.

Persoonlijk adviesgesprek

Ook als er geen sprake is van een zwangerschapsafbreking, kan een vrouw bij ons terecht voor een anticonceptie advies op maat. In een persoonlijk gesprek kijken wij samen met de vrouw naar welke vorm van anticonceptie het beste aansluit bij haar individuele omstandigheden, leeftijd en persoonlijke voorkeur.

 

Neem voor een persoonlijk anticonceptie adviesgesprek contact op, maak een afspraak via vragen@stimezo-zwolle.nl en vraag vrijblijvend een prijsopgave.

Klik hier voor meer informatie: Welke anticonceptie past het beste bij mij?

Maak een afspraak

We zijn telefonisch bereikbaar van
maandag t/m donderdag 8:15 – 16:15 uur en op vrijdag van 8:15 – 12:15 uur.

Of stel je vraag via