Skip to content

Begeleiding van abortuskliniek Stimezo in regio Overijssel

Maak een afspraak

We zijn telefonisch bereikbaar van
maandag t/m donderdag 8:15 – 16:15 uur en op vrijdag van 8:15 – 12:15 uur.

Of stel je vraag via

Ongewenst zwanger? Betrokken en professionele hulp.

Ben je ongepland zwanger en wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn? Abortuskliniek Stimezo in Zwolle begeleidt vrouwen in de regio Overijssel wanneer zij een keuze maken voor een zwangerschapsafbreking.

Begeleiding bij een ongeplande zwangerschap

In de abortuskliniek in Zwolle is het afbreken van een zwangerschap mogelijk tot 13 weken. Dat moment wordt gerekend vanaf de eerste dag van jouw laatste menstruatie. Alle behandelingen vallen onder het medisch beroepsgeheim. Jouw huisarts, zorgverzekering of andere partij wordt dus nooit op de hoogte gebracht van jouw verblijf in de kliniek. Daarnaast sturen we je geen post. Jouw bezoek wordt dus strikt vertrouwelijk behandeld.

 

Bij jouw behandeling houden we rekening met de duur van jouw zwangerschap. We kunnen je plaatselijk verdoven, maar als je dat prettiger vindt kun je ook kiezen voor een narcose, of bij een kortere zwangerschapsduur voor de abortuspil.

 

Zou je met een arts willen spreken over de mogelijkheden van een abortus? Abortuskliniek Stimezo in Zwolle biedt jou de veilige omgeving in regio Overijssel om te praten over deze lastige keuze.

 

Begeleiding in onze abortuskliniek

Een behandeling bestaat uit meerdere delen. We gaan eerst met je in gesprek. Dat gesprek heb je met een arts, die onbevooroordeeld jouw verhaal aanhoort.

 

Ben je erg gespannen over de behandeling en wil je het liever niet bewust meemaken? Dan kan het helpen om te kiezen voor een zuigcurettage onder narcose.

 

Onze artsen vertellen je meer over de mogelijkheden in jouw situatie. Woon je in de regio Overijssel en wil je in een veilige, vertrouwde omgeving praten over het beëindigen van jouw zwangerschap? Neem dan contact op met abortuskliniek Stimezo in Zwolle.

Bereikbaarheid van abortuskliniek Stimezo vanuit Overijssel

De kliniek in Zwolle is vanuit Overijssel met de auto in ongeveer een uur te bereiken. Ook met het openbaar vervoer ben je er zo; de kliniek bevindt tegenover het treinstation. Dit treinstation heeft goede verbindingen met onder meer Assen, Hoogeveen en Meppel.