Skip to content

De abortuskliniek in regio Apeldoorn: Stimezo Zwolle

Maak een afspraak

We zijn telefonisch bereikbaar van
maandag t/m donderdag 8:15 – 16:15 uur en op vrijdag van 8:15 – 12:15 uur.

Of stel je vraag via

Uitgebreid advies bij een abortuswens

Ben je zwanger? Denk je na over een abortus? De artsen van abortuskliniek Stimezo in Zwolle bespreken de mogelijkheden met u. Zij geven je alle informatie, zodat je een weloverwogen besluit kunt nemen. Wij bieden je de veilige omgeving in regio Apeldoorn om tot de juiste beslissing voor jou te komen.

Een zwangerschap afbreken: de keuze is aan jou

Elke vrouw die de keuze maakt om een zwangerschap af te breken, heeft daar haar eigen, persoonlijke redenen voor. Die keuze is aan jou. Wanneer je in gesprek gaat met een van onze artsen, praten we uitgebreid met je om erachter te komen of je de beslissing geheel zelfstandig en vrijwillig maakt. Of je na het gesprek besluit door te gaan met de behandeling of niet, laten we aan jou over. In beide situaties helpen we je verder. Jouw hulpvraag staat namelijk voorop.

 

Abortuskliniek Stimezo in Zwolle biedt hulp aan vrouwen van alle leeftijden in de regio Apeldoorn.

 

Wilt u met iemand praten over het afbreken van een zwangerschap? Neem dan contact op. Bel 038-4217000, stuur een e-mail of vul het contactformulier in.

 

Het proces van een abortus bij Stimezo in Zwolle

Wens je een zwangerschap af te breken, dan kun je direct een afspraak maken voor een intakegesprek met een van de artsen in de kliniek.

 

Afhankelijk van de duur van jouw zwangerschap en jouw voorkeur, bieden we verschillende behandelingen aan. Een abortus kan uitgevoerd worden met een plaatselijke verdoving, onder narcose of met de abortuspil.

 

We geven uitleg over de behandeling en nazorg. Door deze zorgvuldige werkwijze is de kans op complicaties minimaal.

 

Denk je na over het beëindigen van jouw zwangerschap en wil je advies van een arts in de regio Apeldoorn? Stel jouw vraag aan Abortuskliniek Stimezo in Zwolle.

Bereikbaarheid van abortuskliniek Stimezo vanuit Apeldoorn

De kliniek in Zwolle is vanuit Apeldoorn met de auto in ongeveer een half uur te bereiken. Ook met het openbaar vervoer ben je er zo; de kliniek bevindt zich tegenover het treinstation. Met 1 overstap reis je vanaf station Apeldoorn in ongeveer een uur naar Zwolle.