Skip to content

De abortuskliniek in Zwolle, in de buurt van Lelystad

Maak een afspraak

We zijn telefonisch bereikbaar van
maandag t/m donderdag 8:15 – 16:15 uur en op vrijdag van 8:15 – 12:15 uur.

Of stel je vraag via

Betrokken en professionele hulp bij een ongewenste zwangerschap

Een ongeplande zwangerschap stelt je voor een moeilijke keuze. Wil je de zwangerschap niet uitdragen? Dan begeleiden de professionele artsen bij abortuskliniek Stimezo in Zwolle jou. Zij staan voor, tijdens en na de abortus voor je klaar. Deze kliniek biedt jou een veilige en rustige omgeving in regio Lelystad.

Hulp bij een ongeplande zwangerschap

In de abortuskliniek in Zwolle is een abortus mogelijk tot 13 weken, gerekend vanaf de eerste dag van je laatste menstruatie. Alle behandelingen vallen onder het medisch beroepsgeheim. Dat houdt in dat wij alleen met jouw uitdrukkelijke toestemming informatie over jouw verblijf in de kliniek vrijgeven. Ook jouw zorgverzekeraar wordt niet op de hoogte gesteld en je ontvangt geen post van ons.

 

De duur van jouw zwangerschap is mede bepalend voor de behandeling bij onze kliniek. Je kunt behandeld worden met een plaatselijke verdoving, onder narcose, of met de abortuspil.

 

Wil je meer weten over onze behandelingen? Onze artsen beantwoorden al jouw vragen. Abortuskliniek Stimezo in Zwolle biedt een vertrouwde omgeving voor vrouwen van alle leeftijden uit de regio Lelystad.

 

Begeleiding in onze abortuskliniek

Een behandeling bij de kliniek bestaat uit meerdere delen. Als eerste begin je met een uitgebreid intakegesprek. Na de behandeling krijg je professionele nazorg en geven we advies op het gebied van anticonceptie.

 

In abortuskliniek Stimezo in Zwolle kun je ook onder narcose worden behandeld. Ben je bang voor de behandeling en maak je het liever niet bewust mee, dan is een licht narcose-behandeling erg prettig. Bij een narcose-behandeling dien je er rekening mee te houden dat je ongeveer 3 uur in de kliniek verblijft.

 

Woon je in regio Lelystad en wil je je behandeling liever onder narcose ondergaan? Maak dan een afspraak met Stimezo in Zwolle voor een gesprek met een professionele arts.

Bereikbaarheid van abortuskliniek Stimezo vanuit Lelystad

De kliniek in Zwolle is vanuit Lelystad met de auto in ongeveer 45 minuten te bereiken. Ook met het openbaar vervoer ben je er zo; de kliniek bevindt zich tegenover het treinstation. Elk kwartier heb je vanaf treinstation Lelystad een snelle, rechtstreekse verbinding met station Zwolle. Jouw treinreis duurt ongeveer een half uur.