zwangerschap afbreken; zuigcurettage
overtijdbehandeling
abortus; ongewenst zwanger
Betrokken en professionele hulp bij een ongewenste zwangerschap

De abortuskliniek in Zwolle, in de buurt van Lelystad

Een ongeplande zwangerschap stelt u voor een moeilijke keuze. Wilt u de zwangerschap niet uitdragen? Dan begeleiden de professionele artsen bij abortuskliniek Stimezo in Zwolle u. Zij staan voor, tijdens en na de abortus voor u klaar. Deze kliniek biedt u een veilige en rustige omgeving in regio Lelystad.

Hulp bij een ongeplande zwangerschap

In de abortuskliniek in Zwolle is een abortus mogelijk tot 13 weken, gerekend vanaf de eerste dag van uw laatste menstruatie. Alle behandelingen vallen onder het medisch beroepsgeheim. Dat houdt in dat wij alleen met uw uitdrukkelijke toestemming informatie over uw verblijf in de kliniek vrijgeven. Ook uw zorgverzekeraar wordt niet op de hoogte gesteld en u ontvangt geen post van ons.

De duur van uw zwangerschap is mede bepalend voor de behandeling bij onze kliniek. U kunt behandeld worden met een plaatselijke verdoving, onder narcose, of met de abortuspil

Wilt u meer weten over onze behandelingen? Onze artsen beantwoorden al uw vragen. Abortuskliniek Stimezo in Zwolle biedt een vertrouwde omgeving voor vrouwen van alle leeftijden uit de regio Lelystad.

Neem contact op

Begeleiding in onze abortuskliniek

Een behandeling bij de kliniek bestaat uit meerdere delen. Als eerste begint u met een uitgebreid intakegesprek. Na de wettelijke bedenktijd van 5 dagen vindt de behandeling plaats. Daarna krijgt u professionele nazorg en geven we advies op het gebied van anticonceptie.

In abortuskliniek Stimezo in Zwolle kunt u ook onder narcose worden behandeld. Bent u bang voor de behandeling en maakt u het liever niet bewust mee, dan is een licht narcose-behandeling erg prettig. Bij een narcose-behandeling dient u er rekening mee te houden dat u ongeveer 3 uur in de kliniek verblijft.

Woont u in regio Lelystad en wilt u uw behandeling liever onder narcose ondergaan? Maak dan een afspraak met Stimezo in Zwolle voor een gesprek met een professionele arts.

Neem contact op

Bereikbaarheid van abortuskliniek Stimezo vanuit Lelystad

De kliniek in Zwolle is vanuit Lelystad met de auto in ongeveer 45 minuten te bereiken. Ook met het openbaar vervoer bent u er zo; de kliniek bevindt zich tegenover het treinstation. Elk kwartier heeft u vanaf treinstation Lelystad een snelle, rechtstreekse verbinding met station Zwolle. Uw treinreis duurt ongeveer een half uur.