Skip to content

TIJDELIJK GEEN PARKEERGELEGENHEID VOOR DE DEUR

Beste bezoeker, de komende maanden worden er herinrichtingswerkzaamheden aan de Oosterlaan uitgevoerd waardoor er GEEN parkeergelegenheid is bij ons voor de deur. Wij adviseren je om met het openbaar vervoer te komen of je auto te parkeren in parkeergarage Stationsplein (afslag 18 vanaf de A28).

TIJDELIJK GEEN PARKEERGELEGENHEID

Stimezo Zwolle: de abortuskliniek voor vrouwen uit Leeuwarden

Maak een afspraak

We zijn telefonisch bereikbaar van
maandag t/m donderdag 8:15 – 16:15 uur en op vrijdag van 8:15 – 12:15 uur.

Of stel je vraag via

Laat je begeleiden bij het beëindigen van jouw zwangerschap

Een positieve zwangerschapstest: niet voor iedereen een moment van blijdschap. Het afbreken van een zwangerschap is een emotionele beslissing waarbij abortuskliniek Stimezo in Zwolle – goed bereikbaar vanuit Leeuwarden – jou begeleidt.

Een ongewenste zwangerschap afbreken

Wanneer je onbedoeld zwanger raakt, moet je plots een lastige keuze maken. Draag je de zwangerschap uit, of breek je hem af? De keuze voor een zwangerschapsafbreking maak je niet zomaar. Daarom begeleiden we je vanaf het eerste moment, tot en met de behandeling en nazorg.

 

Tijdens een eerste gesprek met een arts in onze kliniek bespreek je jouw wensen, en de redenen om de zwangerschap af te breken. De arts moet er zeker van zijn dat je goed hebt nagedacht over jouw besluit. Na het eerste gesprek volgen 5 dagen bedenktijd. Die tijd is wettelijk verplicht. Daarmee waarborgen wij dat je een weloverwogen beslissing neemt.

 

Wil je meer informatie, of direct een afspraak maken met een arts? Abortuskliniek Stimezo in Zwolle, goed bereikbaar vanuit Leeuwarden, beantwoordt jouw vragen.

 

Welke mogelijkheden zijn er voor een abortus?

De behandeling die bij jou past, hangt af van de duur van jouw zwangerschap. We bieden de volgende behandelingen aan:

 

Niet voor alle behandelingen geldt de wettelijk verplichte bedenktijd van 5 dagen. We leggen je uit wat voor u de mogelijkheden zijn en welke voorwaarden daaraan zijn verbonden.

 

Voor meer informatie over de behandelingen kun je onze veelgestelde vragen bekijken, of direct contact opnemen.

Bereikbaarheid van abortuskliniek Stimezo vanuit Leeuwarden

De kliniek in Zwolle is vanuit Leeuwarden met de auto in ongeveer een uur te bereiken. Ook met het openbaar vervoer ben je er zo; de kliniek bevindt zich tegenover het treinstation. Vanaf station Leeuwarden zijn er ieder uur meerdere rechtstreekse treinen naar station Zwolle. Jouw treinreis duurt iets meer dan een uur.