zwangerschap afbreken; zuigcurettage
overtijdbehandeling
abortus; ongewenst zwanger
Laat u begeleiden bij het beëindigen van uw zwangerschap

Stimezo Zwolle: de abortuskliniek voor vrouwen uit Leeuwarden

Een positieve zwangerschapstest: niet voor iedereen een moment van blijdschap. Het afbreken van een zwangerschap is een emotionele beslissing waarbij abortuskliniek Stimezo in Zwolle - goed bereikbaar vanuit Leeuwarden - u begeleidt.

Een ongewenste zwangerschap afbreken

Wanneer u onbedoeld zwanger raakt, moet u plots een lastige keuze maken. Draagt u de zwangerschap uit, of breekt u hem af? De keuze voor een zwangerschapsafbreking maakt u niet zomaar. Daarom begeleiden we u vanaf het eerste moment, tot en met de behandeling en nazorg.

Tijdens een eerste gesprek met een arts in onze kliniek bespreekt u uw wensen, en de redenen om de zwangerschap af te breken. De arts moet er zeker van zijn dat u goed heeft nagedacht over uw besluit. Na het eerste gesprek volgen 5 dagen bedenktijd. Die tijd is wettelijk verplicht. Daarmee waarborgen wij dat u een weloverwogen beslissing neemt.

Wilt u meer informatie, of direct een afspraak maken met een arts? Abortuskliniek Stimezo in Zwolle, goed bereikbaar vanuit Leeuwarden, beantwoordt uw vragen.

Neem contact op

Welke mogelijkheden zijn er voor een abortus?

De behandeling die bij u past, hangt af van de duur van uw zwangerschap. We bieden de volgende behandelingen aan:

Niet voor alle behandelingen geldt de wettelijk verplichte bedenktijd van 5 dagen. We leggen u uit wat voor u de mogelijkheden zijn en welke voorwaarden daaraan zijn verbonden.

Voor meer informatie over de behandelingen kunt u onze veelgestelde vragen bekijken, of direct contact opnemen.

Bereikbaarheid van abortuskliniek Stimezo vanuit Leeuwarden

De kliniek in Zwolle is vanuit Leeuwarden met de auto in ongeveer een uur te bereiken. Ook met het openbaar vervoer bent u er zo; de kliniek bevindt zich tegenover het treinstation. Vanaf station Leeuwarden zijn er ieder uur meerdere rechtstreekse treinen naar station Zwolle. Uw treinreis duurt iets meer dan een uur.