Skip to content

De abortuskliniek voor vrouwen in Friesland: Stimezo Zwolle

Maak een afspraak

We zijn telefonisch bereikbaar van
maandag t/m donderdag 8:15 – 16:15 uur en op vrijdag van 8:15 – 12:15 uur.

Of stel je vraag via

Een veilige omgeving voor uw weloverwogen keuze

Een zwangerschap afbreken is een lastige beslissing, een die je niet zomaar neemt. Abortuskliniek Stimezo in Zwolle biedt vrouwen met een abortuswens een veilige omgeving voor een weloverwogen besluit. Een omgeving waar jouw privacy altijd gewaarborgd is. Kom je uit de regio Friesland en wil je praten over een abortus? Neem dan contact op.

De keuze voor een abortus

Er zijn veel uiteenlopende redenen waarom vrouwen kiezen voor een abortus. Dat kan zijn omdat je al kinderen hebt en nog een kind erbij te veel zou zijn, omdat je denkt dat je niet in staat bent een ouderrol te vervullen, of omdat er financiële of medische redenen meespelen waardoor je geen kind ter wereld wilt brengen. Dit zijn maar een aantal factoren. Wat voor jou de reden ook is, de artsen van abortuskliniek Stimezo in Zwolle luisteren onbevooroordeeld naar jouw verhaal. Of je uiteindelijk kiest voor een abortus of niet, is geheel aan jou.

 

Abortuskliniek Stimezo in Zwolle biedt hulp aan vrouwen van alle leeftijden in de regio Friesland.

 

Wil je met iemand praten over de mogelijkheden voor een abortus? Neem dan contact op. Bel 038-4217000, stuur een e-mail of vul het contactformulier in.

 

Zo gaat een abortus bij Stimezo in Zwolle

Wanneer je besluit een zwangerschap af te breken, kun je een afspraak maken met je huisarts, of met een arts in onze kliniek. Daarop volgt een intakegesprek.

 

Er zijn verschillende behandelingen mogelijk bij abortuskliniek Stimezo in Zwolle. Een abortus kan uitgevoerd worden met een plaatselijke verdoving, onder narcose of met de abortuspil.

 

Denk je na over het beëindigen van jouw zwangerschap en woon je in de regio Friesland? Neem dan contact op abortuskliniek Stimezo in Zwolle. We geven informatie over de behandeling en nazorg.

Bereikbaarheid van abortuskliniek Stimezo vanuit Friesland

De kliniek in Zwolle is vanuit Friesland met de auto in ongeveer een uur te bereiken. Ook met het openbaar vervoer ben je er zo; de kliniek bevindt zich tegenover het treinstation. Dit treinstation heeft goede verbindingen met onder meer Leeuwarden, Sneek en Heerenveen.