abortus; ongewenst zwanger
zwangerschap afbreken; zuigcurettage
overtijdbehandeling
Een veilige omgeving voor uw weloverwogen keuze

De abortuskliniek voor vrouwen in Friesland: Stimezo Zwolle

Een zwangerschap afbreken is een lastige beslissing, een die u niet zomaar neemt. Abortuskliniek Stimezo in Zwolle biedt vrouwen met een abortuswens een veilige omgeving voor een weloverwogen besluit. Een omgeving waar uw privacy altijd gewaarborgd is. Komt u uit de regio Friesland en wilt u praten over een abortus? Neem dan contact op

De keuze voor een abortus

Er zijn veel uiteenlopende redenen waarom vrouwen kiezen voor een abortus. Dat kan zijn omdat u al kinderen heeft en nog een kind erbij te veel zou zijn, omdat u denkt dat u niet in staat bent een ouderrol te vervullen, of omdat er financiële of medische redenen meespelen waardoor u geen kind ter wereld wilt brengen. Dit zijn maar een aantal factoren. Wat voor u de reden ook is, de artsen van abortuskliniek Stimezo in Zwolle luisteren onbevooroordeeld naar uw verhaal. Of u uiteindelijk kiest voor een abortus of niet, is geheel aan u.

Abortuskliniek Stimezo in Zwolle biedt hulp aan vrouwen van alle leeftijden in de regio Friesland.

Wilt u met iemand praten over de mogelijkheden voor een abortus? Neem dan contact op. Bel 038-4217000, stuur een e-mail of vul het contactformulier in.

Zo gaat een abortus bij Stimezo in Zwolle

Wanneer u besluit een zwangerschap af te breken, kunt u een afspraak maken met uw huisarts, of met een arts in onze kliniek. Daarop volgt een intakegesprek. Na dat gesprek heeft u altijd 5 dagen bedenktijd. Van die bedenktijd kunt u niet afzien. De periode is nodig om zeker te weten dat u een weloverwogen besluit neemt.

Er zijn verschillende behandelingen mogelijk bij abortuskliniek Stimezo in Zwolle. Een abortus kan uitgevoerd worden met een plaatselijke verdovingonder narcose of met de abortuspil

Denkt u na over het beëindigen van uw zwangerschap en woont u in de regio Friesland? Neem dan contact op abortuskliniek Stimezo in Zwolle. We geven informatie over de behandeling en nazorg.

Neem contact op

Bereikbaarheid van abortuskliniek Stimezo vanuit Friesland

De kliniek in Zwolle is vanuit Friesland met de auto in ongeveer een uur te bereiken. Ook met het openbaar vervoer bent u er zo; de kliniek bevindt zich tegenover het treinstation. Dit treinstation heeft goede verbindingen met onder meer Leeuwarden, Sneek en Heerenveen.