Skip to content

Stimezo Zwolle: de abortuskliniek in regio Flevoland

Maak een afspraak

We zijn telefonisch bereikbaar van
maandag t/m donderdag 8:15 – 16:15 uur en op vrijdag van 8:15 – 12:15 uur.

Of stel je vraag via

Laat je begeleiden bij een zwangerschapsafbreking

Niet elke zwangerschap is gewenst. Ben je ongewenst zwanger? Dan zou je kunnen kiezen voor een abortus. Wanneer je een zwangerschapsafbreking overweegt, wil je natuurlijk in een veilige omgeving praten met een arts. Die plek biedt Stimezo in regio Flevoland. Onze abortuskliniek in Zwolle begeleidt vrouwen van alle leeftijden.

Jouw lichaam, jouw keuze

Wanneer je ongepland zwanger raakt, sta je plots voor een moeilijke beslissing. Draag je de zwangerschap uit, of breek je hem af? De keuze voor een abortus maak je niet zomaar. Daarom begeleiden onze professionele artsen je vanaf het eerste moment, tot en met de behandeling en nazorg.

 

Tijdens een eerste gesprek in onze kliniek bespreek je jouw wensen en de redenen om te kiezen voor een abortus. De arts wil er zeker van zijn dat je goed hebt nagedacht over jouw keuze. Zo weet de arts, maar ook jijzelf, zeker dat je een weloverwogen keuze maakt.

 

Heb je vragen over de behandeling, of wil je een afspraak maken met een van onze artsen? Abortuskliniek Stimezo in Zwolle, in regio Flevoland, beantwoordt jouw vragen.

 

Welke mogelijkheden zijn er voor een abortus?

Abortuskliniek Stimezo in Zwolle biedt 3 behandelmethoden. Kies voor een zuigcurettage met plaatselijke verdoving, een zuigcurettage onder narcose, of kies voor behandeling met de abortuspil.

 

Na de behandeling krijg je professionele nazorg en geven we advies op het gebied van anticonceptie.

 

Meer informatie? Lees onze veelgestelde vragen of neem contact op.

Bereikbaarheid van abortuskliniek Stimezo vanuit Flevoland

De kliniek in Zwolle is vanuit Flevoland met de auto in ongeveer een uur te bereiken. Ook met het openbaar vervoer ben je er zo; de kliniek bevindt tegenover het treinstation. Dit treinstation heeft goede verbindingen met onder meer Almere, Lelystad en Dronten.