zwangerschap afbreken; zuigcurettage
overtijdbehandeling
abortus; ongewenst zwanger
Laat u begeleiden bij een zwangerschapsafbreking

Stimezo Zwolle: de abortuskliniek in regio Flevoland

Niet elke zwangerschap is gewenst. Bent u ongewenst zwanger? Dan zou u kunnen kiezen voor een abortus. Wanneer u een zwangerschapsafbreking overweegt, wilt u natuurlijk in een veilige omgeving praten met een arts. Die plek biedt Stimezo in regio Flevoland. Onze abortuskliniek in Zwolle begeleidt vrouwen van alle leeftijden.

Uw lichaam, uw keuze

Wanneer u ongepland zwanger raakt, staat u plots voor een moeilijke beslissing. Draagt u de zwangerschap uit, of breekt u hem af? De keuze voor een abortus maakt u niet zomaar. Daarom begeleiden onze professionele artsen u vanaf het eerste moment, tot en met de behandeling en nazorg.

Tijdens een eerste gesprek in onze kliniek bespreekt u uw wensen en de redenen om te kiezen voor een abortus. De arts wil er zeker van zijn dat u goed heeft nagedacht over uw keuze. Na het eerste gesprek volgen 5 dagen bedenktijd. Die tijd is wettelijk verplicht. Zo weet de arts, maar ook uzelf, zeker dat u een weloverwogen keuze maakt.

Heeft u vragen over de behandeling, of wilt u een afspraak maken met een van onze artsen? Abortuskliniek Stimezo in Zwolle, in regio Flevoland, beantwoordt uw vragen.

Neem contact op

Welke mogelijkheden zijn er voor een abortus?

Abortuskliniek Stimezo in Zwolle biedt 3 behandelmethoden. Kies voor een zuigcurettage met plaatselijke verdoving, een zuigcurettage onder narcose, of kies voor behandeling met de abortuspil

Niet voor alle behandelingen geldt een wettelijk verplichte bedenktijd van 5 dagen. Zo kunt u direct terecht voor een overtijdbehandeling.

Meer informatie? Lees onze veelgestelde vragen of neem contact op. 

Bereikbaarheid van abortuskliniek Stimezo vanuit Flevoland

De kliniek in Zwolle is vanuit Flevoland met de auto in ongeveer een uur te bereiken. Ook met het openbaar vervoer bent u er zo; de kliniek bevindt tegenover het treinstation. Dit treinstation heeft goede verbindingen met onder meer Almere, Lelystad en Dronten.