Skip to content

Onze abortuskliniek bij Enschede: Stimezo Zwolle

Maak een afspraak

We zijn telefonisch bereikbaar van
maandag t/m donderdag 8:15 – 16:15 uur en op vrijdag van 8:15 – 12:15 uur.

Of stel je vraag via

Uitgebreid advies bij een ongewenste zwangerschap

Wat als je zwanger raakt, maar niet zeker weet of  je wel een kind wilt? Er staan een aantal ingrijpende keuzes voor je waarbij goede begeleiding belangrijk is. Denk je over het afbreken van de zwangerschap? Dan kun je bij abortuskliniek Stimezo in Zwolle in de regio Enschede terecht voor persoonlijk advies.

Een zwangerschap afbreken, die keuze maak jij

Er zijn talloze redenen en factoren waarom een zwangerschap voor iemand niet gewenst is. De keuze om een zwangerschap af te breken is dan ook heel persoonlijk. Wanneer je in gesprek gaat met een arts van abortuskliniek Stimezo, gaan we dat gesprek onbevooroordeeld met je aan. Jouw hulpvraag staat voorop. Of je nu doorgaat met de abortus, of van de behandeling afziet, je krijgt altijd uitgebreid advies en goede nazorg. Abortuskliniek Stimezo in Zwolle biedt hulp aan vrouwen van alle leeftijden in onder meer de regio Enschede.

 

Wilt u met iemand praten over de mogelijkheden van een zwangerschapsafbreking? Neem dan contact op. Bel 038-4217000, stuur een e-mail of vul het contactformulier in.

 

De voorbereiding, behandeling en nazorg

Wanneer je een afspraak maakt bij onze kliniek, ga je in eerste instantie in gesprek met een arts. Die zal jou vragen naar de redenen om de zwangerschap af te breken. Niet om je over te halen of om te oordelen, maar om zo goed te kunnen bepalen of je zeker bent van jouw keuze. Zo weet je zeker dat je een weloverwogen besluit neemt.

 

Er zijn verschillende behandelingen om een zwangerschap af te breken. Zo kun je kiezen voor een zuigcurettage met plaatselijke verdoving, zuigcurettage onder narcose, of voor behandeling met de abortuspil. We geven uitleg over de behandeling en nazorg. Daarmee is de kans op complicaties minimaal.

 

Denk je na over het beëindigen van jouw zwangerschap en wil je advies van een arts in de regio Enschede? Abortuskliniek Stimezo in Zwolle is er voor jou.

Bereikbaarheid van abortuskliniek Stimezo vanuit Enschede

De kliniek in Zwolle is vanuit Enschede met de auto in minder dan een uur te bereiken. Ook met het openbaar vervoer ben je er zo; de kliniek bevindt zich tegenover het treinstation. Vanaf treinstation Emmen heb je een rechtstreekse verbinding met station Zwolle. De trein vertrekt elk kwartier en je bent er in minder dan een uur.