zwangerschap afbreken; zuigcurettage
overtijdbehandeling
abortus; ongewenst zwanger
Uitgebreid advies bij een ongewenste zwangerschap

Onze abortuskliniek bij Enschede: Stimezo Zwolle

Wat als u zwanger raakt, maar niet zeker weet of u wel een kind wilt? Er staan een aantal ingrijpende keuzes voor u waarbij goede begeleiding belangrijk is. Denkt u over het afbreken van de zwangerschap? Dan kunt u bij abortuskliniek Stimezo in Zwolle in de regio Enschede terecht voor persoonlijk advies.

Een zwangerschap afbreken, die keuze maakt u

Er zijn talloze redenen en factoren waarom een zwangerschap voor iemand niet gewenst is. De keuze om een zwangerschap af te breken is dan ook heel persoonlijk. Wanneer u in gesprek gaat met een arts van abortuskliniek Stimezo, gaan we dat gesprek onbevooroordeeld met u aan. Uw hulpvraag staat voorop. Of u nu doorgaat met de abortus, of van de behandeling afziet, u krijgt altijd uitgebreid advies en goede nazorg. Abortuskliniek Stimezo in Zwolle biedt hulp aan vrouwen van alle leeftijden in onder meer de regio Enschede.

Wilt u met iemand praten over de mogelijkheden van een zwangerschapsafbreking? Neem dan contact op. Bel 038-4217000, stuur een e-mail of vul het contactformulier in.

De voorbereiding, behandeling en nazorg

Wanneer u een afspraak maakt bij onze kliniek, gaat u in eerste instantie in gesprek met een arts. Die zal u vragen naar de redenen om de zwangerschap af te breken. Niet om u over te halen of om te oordelen, maar om zo goed te kunnen bepalen of u zeker bent van uw keuze.

Na dat gesprek heeft u 5 dagen bedenktijd. Van die bedenktijd kunt u niet afzien, ze zijn wettelijk verplicht. In die dagen kunt u de informatie uit het gesprek met de arts verwerken. Zo weet u zeker dat u een weloverwogen besluit neemt.

Er zijn verschillende behandelingen om een zwangerschap af te breken. Zo kunt u kiezen voor een zuigcurettage met plaatselijke verdovingzuigcurettage onder narcose, of voor behandeling met de abortuspil. We geven uitleg over de behandeling en nazorg. Daarmee is de kans op complicaties minimaal.

Denkt u na over het beëindigen van uw zwangerschap en wilt u advies van een arts in de regio Enschede? Abortuskliniek Stimezo in Zwolle is er voor u.

Neem contact op

Bereikbaarheid van abortuskliniek Stimezo vanuit Enschede

De kliniek in Zwolle is vanuit Enschede met de auto in minder dan een uur te bereiken. Ook met het openbaar vervoer bent u er zo; de kliniek bevindt zich tegenover het treinstation. Vanaf treinstation Emmen heeft u een rechtstreekse verbinding met station Zwolle. De trein vertrekt elk kwartier en u bent er in minder dan een uur.