abortus; ongewenst zwanger
zwangerschap afbreken; zuigcurettage
overtijdbehandeling
Laat u begeleiden bij zwangerschapsafbreking

Stimezo Zwolle: de abortuskliniek bij Emmen

Het is uw lichaam, en daar mag u zelf beslissingen over nemen. Ook wanneer u ongewenst zwanger raakt. Woont u in de regio Emmen en zoekt u een abortuskliniek waar u veilig en in een vertrouwde omgeving wordt geholpen? Abortuskliniek Stimezo in Zwolle staat u bij tijdens het nemen van uw beslissing, de abortus en gedurende de nazorg.

Ongewenst zwanger, en nu?

Wanneer u ongewenst zwanger raakt, zit u wellicht met veel vragen. De keuze voor een zwangerschapsafbreking maakt u niet zomaar. Daarom begeleiden we u bij dit proces, zodat u alle informatie heeft om de juiste keuze voor u te maken.

Bij uw eerste bezoek aan de kliniek gaat u in gesprek met een arts. Na dat gesprek heeft u 5 dagen bedenktijd. Pas daarna kan behandeling plaatsvinden. Die 5 dagen zijn wettelijk verplicht, als waarborg dat u een weloverwogen besluit neemt.

Wilt u meer informatie, of een afspraak maken met een arts? Abortuskliniek Stimezo in Zwolle, in de regio Emmen, geeft antwoord op uw vragen.

Neem contact op

Welke mogelijkheden zijn er voor een abortus?

Afhankelijk van hoe lang u al zwanger bent, bieden we verschillende behandelingen. Zo kunt u kiezen voor een zuigcurettage met plaatselijke verdovingzuigcurettage onder narcose, of voor behandeling met de abortuspil.

Voor de verschillende behandelingen zijn andere procedures. Zo geldt de wettelijk verplichte bedenktijd van 5 dagen niet bij een overtijdbehandeling.

Voor meer informatie over de behandelingen kunt u onze veelgestelde vragen bekijken, of direct contact opnemen

Bereikbaarheid van abortuskliniek Stimezo vanuit Emmen

De kliniek in Zwolle is vanuit Emmen met de auto in minder dan een uur te bereiken. Ook met het openbaar vervoer bent u er zo; de kliniek bevindt zich tegenover het treinstation. Vanaf treinstation Emmen heeft u een rechtstreekse verbinding met station Zwolle. De trein vertrekt elk kwartier en u bent er in minder dan een uur.