Skip to content

Stimezo Zwolle: de abortuskliniek bij Emmen

Maak een afspraak

We zijn telefonisch bereikbaar van
maandag t/m donderdag 8:15 – 16:15 uur en op vrijdag van 8:15 – 12:15 uur.

Of stel je vraag via

Laat je begeleiden bij zwangerschapsafbreking

Het is jouw lichaam, en daar mag je zelf beslissingen over nemen. Ook wanneer je ongewenst zwanger raakt. Woon je in de regio Emmen en zoek je een abortuskliniek waar je veilig en in een vertrouwde omgeving wordt geholpen? Abortuskliniek Stimezo in Zwolle staat jou bij tijdens het nemen van jouw beslissing, de abortus en gedurende de nazorg.

Ongewenst zwanger, en nu?

Wanneer je ongewenst zwanger raakt, zit je wellicht met veel vragen. De keuze voor een zwangerschapsafbreking maak je niet zomaar. Daarom begeleiden we je bij dit proces, zodat je alle informatie heeft om de juiste keuze voor jou te maken. Bij jouw eerste bezoek aan de kliniek ga je in gesprek met een arts. Na de behandeling krijg je professionele nazorg en geven we advies op het gebied van anticonceptie.

 

Wil je meer informatie, of een afspraak maken met een arts? Abortuskliniek Stimezo in Zwolle, in de regio Emmen, geeft antwoord op jouw vragen.

 

Welke mogelijkheden zijn er voor een abortus?

Afhankelijk van hoe lang je al zwanger bent, bieden we verschillende behandelingen. Zo kun je kiezen voor een zuigcurettage met plaatselijke verdoving, zuigcurettage onder narcose, of voor behandeling met de abortuspil.

 

Voor meer informatie over de behandelingen kun je onze veelgestelde vragen bekijken, of direct contact opnemen.

Bereikbaarheid van abortuskliniek Stimezo vanuit Emmen

De kliniek in Zwolle is vanuit Emmen met de auto in minder dan een uur te bereiken. Ook met het openbaar vervoer ben je er zo; de kliniek bevindt zich tegenover het treinstation. Vanaf treinstation Emmen heb je een rechtstreekse verbinding met station Zwolle. De trein vertrekt elk kwartier en je bent er in minder dan een uur.