Skip to content

TIJDELIJK GEEN PARKEERGELEGENHEID VOOR DE DEUR

Beste bezoeker, de komende maanden worden er herinrichtingswerkzaamheden aan de Oosterlaan uitgevoerd waardoor er GEEN parkeergelegenheid is bij ons voor de deur. Wij adviseren je om met het openbaar vervoer te komen of je auto te parkeren in parkeergarage Stationsplein (afslag 18 vanaf de A28).

TIJDELIJK GEEN PARKEERGELEGENHEID

De abortuskliniek in regio Drenthe: Stimezo in Zwolle

Maak een afspraak

We zijn telefonisch bereikbaar van
maandag t/m donderdag 8:15 – 16:15 uur en op vrijdag van 8:15 – 12:15 uur.

Of stel je vraag via

Abortushulpverlening voor vrouwen van alle leeftijden

Wanneer je kiest voor een zwangerschapsafbreking, wil je behandeld worden in een veilige omgeving waar jouw privacy gewaarborgd is. Abortuskliniek Stimezo in Zwolle biedt jou die omgeving in de regio Drenthe.

Een abortus: die keuze is aan jou

Een zwangerschap kan onbedoeld, ongepland of ongewenst zijn. Wanneer je de zwangerschap niet wilt uitdragen, kun je kiezen voor een abortus. Dat is een keuze die je zelfstandig en vrijwillig moet kunnen maken. In een gesprek met de artsen van abortuskliniek Stimezo in Zwolle bespreek je jouw wensen en de mogelijkheden van een behandeling.

 

In deze abortuskliniek in Zwolle helpen we vrouwen, van jong tot oud, uit Drenthe en omgeving.

 

Wil je jouw zwangerschap beëindigen en daar met iemand over praten? Bel 038-4217000, stuur een e-mail of vul het contactformulier in.

 

Het proces van een abortus bij Stimezo in Zwolle

Wens je een zwangerschap af te breken, dan kan je huisarts je doorverwijzen naar onze kliniek. Wil je dat jouw huisarts niet op de hoogte is? Maak dan direct een afspraak maken met een van de artsen in de kliniek.

 

Na het eerste gesprek heb je 5 dagen bedenktijd. Die bedenktijd is wettelijk verplicht gesteld, zodat je rustig alle informatie kunt laten bezinken. Daarmee neem je een weloverwogen besluit.

 

Bij abortuskliniek Stimezo bieden we verschillende behandelingen: een abortus met een plaatselijke verdoving, onder narcose of met de abortuspil.

 

Onze artsen beantwoorden al jouw vragen, over de behandeling en over de nazorg. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Wil je jouw zwangerschap beëindigen? Maak een afspraak bij abortuskliniek Stimezo in Zwolle, in de regio Drenthe.

Bereikbaarheid van abortuskliniek Stimezo vanuit Drenthe

De kliniek in Zwolle is vanuit Drenthe met de auto in ongeveer een uur te bereiken. Ook met het openbaar vervoer ben je er zo; de kliniek bevindt zich tegenover het treinstation. Dit treinstation heeft goede verbindingen met onder meer Assen, Hoogeveen en Meppel.