zwangerschap afbreken; zuigcurettage
overtijdbehandeling
abortus; ongewenst zwanger
Abortushulpverlening voor vrouwen van alle leeftijden

De abortuskliniek in regio Drenthe: Stimezo in Zwolle

Wanneer u kiest voor een zwangerschapsafbreking, wilt u behandeld worden in een veilige omgeving waar uw privacy gewaarborgd is. Abortuskliniek Stimezo in Zwolle biedt u die omgeving in de regio Drenthe.

Een abortus: die keuze is aan u

Een zwangerschap kan onbedoeld, ongepland of ongewenst zijn. Wanneer u de zwangerschap niet wilt uitdragen, kunt u kiezen voor een abortus. Dat is een keuze die u zelfstandig en vrijwillig moet kunnen maken. In een gesprek met de artsen van abortuskliniek Stimezo in Zwolle bespreekt u uw wensen en de mogelijkheden van een behandeling.

In deze abortuskliniek in Zwolle helpen we vrouwen, van jong tot oud, uit Drenthe en omgeving.

Wilt u uw zwangerschap beëindigen en daar met iemand over praten? Bel 038-4217000, stuur een e-mail of vul het contactformulier in.

Het proces van een abortus bij Stimezo in Zwolle

Wenst u een zwangerschap af te breken, dan kan uw huisarts u doorverwijzen naar onze kliniek. Wilt u dat uw huisarts niet op de hoogte is? Maak dan direct een afspraak maken met een van de artsen in de kliniek.

Na het eerste gesprek heeft u 5 dagen bedenktijd. Die bedenktijd is wettelijk verplicht gesteld, zodat u rustig alle informatie kunt laten bezinken. Daarmee neemt u een weloverwogen besluit.

Bij abortuskliniek Stimezo bieden we verschillende behandelingen: een abortus met een plaatselijke verdovingonder narcose of met de abortuspil

Onze artsen beantwoorden al uw vragen, over de behandeling en over de nazorg. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Wilt u uw zwangerschap beëindigen? Maak een afspraak bij abortuskliniek Stimezo in Zwolle, in de regio Drenthe.

Neem contact op

Bereikbaarheid van abortuskliniek Stimezo vanuit Drenthe

De kliniek in Zwolle is vanuit Drenthe met de auto in ongeveer een uur te bereiken. Ook met het openbaar vervoer bent u er zo; de kliniek bevindt zich tegenover het treinstation. Dit treinstation heeft goede verbindingen met onder meer Assen, Hoogeveen en Meppel.