Skip to content

De abortuskliniek in Zwolle, in regio Assen

Maak een afspraak

We zijn telefonisch bereikbaar van
maandag t/m donderdag 8:15 – 16:15 uur en op vrijdag van 8:15 – 12:15 uur.

Of stel je vraag via

Betrokken en professionele ondersteuning bij een ongewenste zwangerschap

Een onbedoelde of ongeplande zwangerschap stelt jou voor een moeilijke keuze. Wil je de zwangerschap niet uitdragen? Dan begeleiden de professionele artsen bij abortuskliniek Stimezo in Zwolle jou voor, tijdens en na de behandeling. Deze kliniek biedt jou een veilige en rustige omgeving in regio Assen.

Hulp bij een ongewenste zwangerschap

In de abortuskliniek in Zwolle is behandeling mogelijk tot 13 weken, gerekend vanaf de eerste dag van jouw laatste menstruatie. Alle behandelingen vallen onder het medisch beroepsgeheim. Dit betekent dat wij nooit zonder jouw uitdrukkelijke toestemming informatie over jouw verblijf in de kliniek vrijgeven. Ook jouw zorgverzekeraar wordt niet op de hoogte gebracht en je ontvangt geen post van ons.

 

Afhankelijk van de duur van jouw zwangerschap, voeren we verschillende behandelingen uit. Je kunt behandeld worden met een zuigcurettage met plaatselijke verdoving, zuigcurettage onder narcose, of met de abortuspil.

 

Wil je meer weten over onze behandelingen? Neem dan contact op met abortuskliniek Stimezo in Zwolle.

 

Begeleiding in de kliniek

Een behandeling bij de abortuskliniek bestaat uit meerdere delen. Het begint met een uitgebreid intakegesprek. Zo kun je een weloverwogen keuze maken. Na de ingreep krijg je uitgebreide nazorg en geven we advies op het gebied van anticonceptie.

 

Waar dit niet overal mogelijk is, kun je bij abortuskliniek Stimezo in Zwolle ook onder narcose worden behandeld. Bij een narcose-behandeling dien je er rekening mee te houden dat je ongeveer 3 uur in de kliniek verblijft.

 

Woon je in regio Assen en wilt je jouw behandeling liever onder een narcose laten doen? Maak dan een afspraak met Stimezo in Zwolle voor een gesprek met een professionele arts.

Bereikbaarheid van abortuskliniek Stimezo vanuit Assen

De kliniek in Zwolle is vanuit Assen met de auto in minder dan een uur te bereiken. Ook met het openbaar vervoer ben je er zo; de kliniek bevindt zich tegenover het treinstation. Elk kwartier heb je vanaf treinstation Assen een snelle, rechtstreekse verbinding met station Zwolle. Jouw treinreis duurt ongeveer 45 minuten.