abortus; ongewenst zwanger
zwangerschap afbreken; zuigcurettage
overtijdbehandeling
Betrokken en professionele ondersteuning bij een ongewenste zwangerschap

De abortuskliniek in Zwolle, in regio Assen

Een onbedoelde of ongeplande zwangerschap stelt u voor een moeilijke keuze. Wilt u de zwangerschap niet uitdragen? Dan begeleiden de professionele artsen bij abortuskliniek Stimezo in Zwolle u voor, tijdens en na de behandeling. Deze kliniek biedt u een veilige en rustige omgeving in regio Assen.

Hulp bij een ongewenste zwangerschap

In de abortuskliniek in Zwolle is behandeling mogelijk tot 13 weken, gerekend vanaf de eerste dag van uw laatste menstruatie. Alle behandelingen vallen onder het medisch beroepsgeheim. Dit betekent dat wij nooit zonder uw uitdrukkelijke toestemming informatie over uw verblijf in de kliniek vrijgeven. Ook uw zorgverzekeraar wordt niet op de hoogte gebracht en u ontvangt geen post van ons.

Afhankelijk van de duur van uw zwangerschap, voeren we verschillende behandelingen uit. U kunt behandeld worden met een zuigcurettage met plaatselijke verdovingzuigcurettage onder narcose, of met de abortuspil

Wilt u meer weten over onze behandelingen? Neem dan contact op met abortuskliniek Stimezo in Zwolle.

Neem contact op

Begeleiding in de kliniek

Een behandeling bij de abortuskliniek bestaat uit meerdere delen. Het begint met een uitgebreid intakegesprek. Na de wettelijke bedenktijd van 5 dagen vindt de ingreep plaats. Daarnaast krijgt u uitgebreide nazorg en geven we advies op het gebied van anticonceptie.

Waar dit niet overal mogelijk is, kunt u bij abortuskliniek Stimezo in Zwolle ook onder narcose worden behandeld. Bij een narcose-behandeling dient u er rekening mee te houden dat u ongeveer 3 uur in de kliniek verblijft.

Woont u in regio Assen en wilt u uw behandeling liever onder een narcose laten doen? Maak dan een afspraak met Stimezo in Zwolle voor een gesprek met een professionele arts.

Neem contact op

Bereikbaarheid van abortuskliniek Stimezo vanuit Assen

De kliniek in Zwolle is vanuit Assen met de auto in minder dan een uur te bereiken. Ook met het openbaar vervoer bent u er zo; de kliniek bevindt zich tegenover het treinstation. Elk kwartier heeft u vanaf treinstation Assen een snelle, rechtstreekse verbinding met station Zwolle. Uw treinreis duurt ongeveer 45 minuten.