Skip to content

Stimezo Zwolle: abortuskliniek bij Arnhem

Maak een afspraak

We zijn telefonisch bereikbaar van
maandag t/m donderdag 8:15 – 16:15 uur en op vrijdag van 8:15 – 12:15 uur.

Of stel je vraag via

Begeleiding bij jouw zwangerschapsafbreking

Jij bent de baas over jouw lichaam, dus ook de beslissing om een zwangerschap af te breken neem je zelf. De artsen bij abortuskliniek Stimezo in Zwolle (in de regio Arnhem) geven natuurlijk wel advies, maar ze luisteren vooral onbevooroordeeld naar jouw verhaal. Wil je praten met een arts? Neem dan contact op.

Ongewenst zwanger, en nu?

Al meer dan 40 jaar helpt abortuskliniek Stimezo in Zwolle vrouwen die ervoor kiezen een zwangerschap niet uit te dragen. Het is vaak een lastige, emotionele keuze die je niet zomaar maakt. Dat realiseren onze artsen als geen ander. Ze zullen jou onbevooroordeeld aanhoren en adviseren.

 

Na het eerste gesprek kun je terecht voor een van de volgende behandelingen:

 

Je krijgt uitleg over wat je na de behandeling wel en niet kan doen, om de kans op complicaties zo klein mogelijk te houden.

 

Wil je meer informatie, of een afspraak maken met een van onze artsen? Abortuskliniek Stimezo in Zwolle, in de regio Arnhem, geeft antwoord op al jouw vragen.

 

Is een overtijdbehandeling mogelijk?

De overtijdbehandeling is mogelijk vanaf de 12e tot en met de 16e dag dat je overtijd bent. Voor deze behandeling kun je rechtstreeks een afspraak maken met onze kliniek.

 

Wil je weten of een overtijdbehandeling voor jou mogelijk is? Maak dan een afspraak voor een echo.

Abortuskliniek Arnhem – Bereikbaarheid vanuit Arnhem naar Stimezo

De kliniek in Zwolle is vanuit Arnhem met de auto in ongeveer een uur te bereiken. Ook met het openbaar vervoer ben je er zo; de kliniek bevindt zich tegenover het treinstation. Elk half uur heb je vanaf treinstation Arnhem een snelle, rechtstreekse verbinding met station Zwolle. Jouw treinreis duurt ongeveer een uur.