overtijdbehandeling
abortus; ongewenst zwanger
zwangerschap afbreken; zuigcurettage
Begeleiding bij uw zwangerschapsafbreking

Stimezo Zwolle: abortuskliniek bij Arnhem

U bent de baas over uw lichaam, dus ook de beslissing om een zwangerschap af te breken neemt u zelf. De artsen bij abortuskliniek Stimezo in Zwolle (in de regio Arnhem) geven natuurlijk wel advies, maar ze luisteren vooral onbevooroordeeld naar uw verhaal. Wilt u praten met een arts? Neem dan contact op

Ongewenst zwanger, en nu?

Al meer dan 40 jaar helpt abortuskliniek Stimezo in Zwolle vrouwen die ervoor kiezen een zwangerschap niet uit te dragen. Het is vaak een lastige, emotionele keuze die u niet zomaar maakt. Dat realiseren onze artsen als geen ander. Ze zullen u onbevooroordeeld aanhoren en adviseren.

Na het eerste gesprek met de arts heeft u 5 dagen bedenktijd. Dat is verplicht, want u heeft tijd nodig om alle informatie uit het gesprek goed te verwerken. Na die 5 dagen kunt u terecht voor een van de volgende behandelingen:

U krijgt uitleg over wat u na de behandeling wel en niet kan doen, om de kans op complicaties zo klein mogelijk te houden.

Wilt u meer informatie, of een afspraak maken met een van onze artsen? Abortuskliniek Stimezo in Zwolle, in de regio Arnhem, geeft antwoord op al uw vragen.

Neem contact op

Is een overtijdbehandeling mogelijk?

De overtijdbehandeling is mogelijk vanaf de 12e tot en met de 16e dag dat u overtijd bent. Voor deze behandeling kunt u rechtstreeks een afspraak maken met onze kliniek; u heeft geen verwijsbrief van de huisarts nodig. Daarnaast is de wettelijke wachttijd van 5 dagen bij een overtijdbehandeling niet verplicht.

Bij een zwangerschapsduur van meer dan 6 weken en 2 dagen, gerekend vanaf de eerste dag van uw laatste menstruatie, geldt er een bedenktijd van 5 dagen voor een abortus. Die 5 dagen zitten tussen het gesprek met uw huisarts en de behandeling, of tussen het eerste gesprek met een arts in onze kliniek en de behandeling.

Wilt u weten of een overtijdbehandeling voor u mogelijk is? Maak dan een afspraak voor een echo

Neem contact op

Abortuskliniek Arnhem - Bereikbaarheid vanuit Arnhem naar Stimezo

De kliniek in Zwolle is vanuit Arnhem met de auto in ongeveer een uur te bereiken. Ook met het openbaar vervoer bent u er zo; de kliniek bevindt zich tegenover het treinstation. Elk half uur heeft u vanaf treinstation Arnhem een snelle, rechtstreekse verbinding met station Zwolle. Uw treinreis duurt ongeveer een uur.