overtijdbehandeling
abortus; ongewenst zwanger
zwangerschap afbreken; zuigcurettage
Uitgebreid advies bij een abortuswens

De abortuskliniek in regio Apeldoorn: Stimezo Zwolle

Bent u zwanger? Denkt u na over een abortus? De artsen van abortuskliniek Stimezo in Zwolle bespreken de mogelijkheden met u. Zij geven u alle informatie, zodat u een weloverwogen besluit kunt nemen. Wij bieden u de veilige omgeving in regio Apeldoorn om tot de juiste beslissing voor u te komen.

Een zwangerschap afbreken: de keuze is aan u

Elke vrouw die de keuze maakt om een zwangerschap af te breken, heeft daar haar eigen, persoonlijke redenen voor. Die keuze is aan u. Wanneer u in gesprek gaat met een van onze artsen, praten we uitgebreid met u om erachter te komen of u de beslissing geheel zelfstandig en vrijwillig maakt. Of u na het gesprek besluit door te gaan met de behandeling of niet, laten we aan u over. In beide situaties helpen we u verder. Uw hulpvraag staat namelijk voorop.

Abortuskliniek Stimezo in Zwolle biedt hulp aan vrouwen van alle leeftijden in de regio Apeldoorn.

Wilt u met iemand praten over het afbreken van een zwangerschap? Neem dan contact op. Bel 038-4217000, stuur een e-mail of vul het contactformulier in.

Het proces van een abortus bij Stimezo in Zwolle

Wenst u een zwangerschap af te breken, dan kan uw huisarts u doorverwijzen naar onze kliniek. Wilt u uw huisarts niet op de hoogte stellen? Dan kunt u ook direct een afspraak maken met een van de artsen in de kliniek.

Na het intakegesprek heeft u 5 dagen bedenktijd. Die bedenktijd is verplicht, zodat u de tijd heeft om alle informatie tot u te nemen en de juiste beslissing voor u te nemen.

Afhankelijk van de duur van uw zwangerschap en uw voorkeur, bieden we verschillende behandelingen aan. Een abortus kan uitgevoerd worden met een plaatselijke verdoving, onder narcose of met de abortuspil.

We geven uitleg over de behandeling en nazorg. Door deze zorgvuldige werkwijze is de kans op complicaties minimaal.

Denkt u na over het beëindigen van uw zwangerschap en wilt u advies van een arts in de regio Apeldoorn? Stel uw vraag aan Abortuskliniek Stimezo in Zwolle.

Neem contact op

Bereikbaarheid van abortuskliniek Stimezo vanuit Apeldoorn

De kliniek in Zwolle is vanuit Apeldoorn met de auto in ongeveer een half uur te bereiken. Ook met het openbaar vervoer bent u er zo; de kliniek bevindt zich tegenover het treinstation. Met 1 overstap reist u vanaf station Apeldoorn in ongeveer een uur naar Zwolle.