overtijdbehandeling
abortus; ongewenst zwanger
zwangerschap afbreken; zuigcurettage
Informatie over anticonceptie en abortus

Abortushulpverlening in regio Amersfoort

Bent u ongewenst zwanger en kiest u ervoor die zwangerschap af te breken? Dan begeleidt abortuskliniek Stimezo in Zwolle u voor, tijdens en na de behandeling. Komt u uit de regio Amersfoort en zoekt u een veilige omgeving met goede begeleiding om de moeilijke keuze voor een abortus te maken? Neem dan contact op

Over de abortuskliniek in Zwolle

Al meer dan 40 jaar helpt abortuskliniek Stimezo in Zwolle vrouwen op professionele en betrokken wijze. Die begeleiding begint al bij het eerste gesprek. De arts stelt verschillende vragen en luistert naar uw verhaal. Daarbij maakt het niet uit wat de reden is waarom u uw zwangerschap wilt afbreken. De arts kijkt alleen of u goed over de keuze heeft nagedacht en of het een besluit is dat u vrijwillig en zelfstandig neemt.

Er zijn verschillende behandelingen mogelijk. Zo helpen we vrouwen met een abortuspil of poliklinische zuigcurettage. Al onze medewerkers helpen u met de grootste zorg. Het belangrijkste is dat u zich op uw gemak voelt.

U krijgt veel informatie mee, ook over nazorg. Daarmee steunen we u voor, tijdens en na de behandeling.

Wilt u een arts spreken over uw overweging om een zwangerschap af te breken? Neem dan contact op met abortuskliniek Stimezo in Zwolle. De kliniek is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer, ook vanuit regio Amersfoort.

Neem contact op

Tot wanneer is een abortus mogelijk?

Er zijn twee perioden waarin abortuskliniek Stimezo in Zwolle vrouwen behandelt. Allereerst is er de overtijdbehandeling. Deze behandeling is mogelijk bij een zwangerschapsduur korter dan 6 weken en 2 dagen, gerekend vanaf de eerste dag van laatste menstruatie. Een abortus is bij onze kliniek mogelijk tot 13 weken gerekend vanaf de eerste dag van de laatste menstruatie.

Bent u langer dan 13 weken zwanger? Dan verwijzen we u door naar een tweede-trimesterkliniek.

Laat u goed informeren in een veilige en rustige omgeving. Woont u in de regio Amersfoort? Neem dan contact op met abortuskliniek Stimezo in Zwolle.

Neem contact op

Bereikbaarheid van abortuskliniek Stimezo vanuit Amersfoort

De kliniek in Zwolle is vanuit Amersfoort met de auto in minder dan een uur te bereiken. Ook met het openbaar vervoer bent u er zo; de kliniek bevindt zich tegenover het treinstation. Elk half uur heeft u vanaf treinstation Amersfoort een snelle, rechtstreekse trein naar station Zwolle. Uw treinreis duurt net iets meer dan een half uur.