overtijdbehandeling
abortus; ongewenst zwanger
zwangerschap afbreken; zuigcurettage
Informatie over het afbreken van een zwangerschap

Hulpverlening bij abortus in regio Almere

Wanneer u ervoor kiest een ongeplande zwangerschap niet uit te dragen, zoekt u naar een vertrouwde en veilige omgeving om u te laten behandelen. Abortuskliniek Stimezo in Zwolle, in de regio Almere, is die omgeving. Hier krijgt u alle informatie en begeleiding om uw keuze te maken.

Over de abortuskliniek in Zwolle

Sinds 1972 helpt abortuskliniek Stimezo in Zwolle vrouwen van alle leeftijden bij het beëindigen van een zwangerschap. We begeleiden u vanaf het allereerste gesprek met een arts, tot en met de nazorg. Onze artsen stellen u verschillende vragen, om zeker te weten dat u uw beslissing geheel zelfstandig en vrijwillig neemt. Nadat de 5 wettelijk verplichte bedenkdagen zijn verstreken, kan u worden behandeld.

Er zijn verschillende behandelingen mogelijk. Afhankelijk van de duur van uw zwangerschap, kunt u kiezen voor een abortuspil of poliklinische zuigcurettage. Samen met de arts kiest u de behandeling die bij u past.

U krijgt veel informatie mee, ook over nazorg. Natuurlijk kunt u altijd bij ons terecht wanneer u vragen heeft, meer informatie wenst of wanneer u zich zorgen maakt over complicaties.

Wilt u een arts spreken over uw overweging om een zwangerschap af te breken? Neem dan contact op met abortuskliniek Stimezo in Zwolle

Neem contact op

Tot wanneer is een abortus mogelijk?

Er zijn twee perioden waarin onze abortuskliniek vrouwen behandelt. We bieden de overtijdbehandeling, bij een zwangerschapsduur korter dan 6 weken en 2 dagen, gerekend vanaf de eerste dag van laatste menstruatie. We voeren een abortus uit tot 13 weken, gerekend vanaf de eerste dag van de laatste menstruatie.

Bent u langer dan 13 weken zwanger? Dan verwijzen we u door naar een tweede-trimesterkliniek in de buurt.

Laat u goed informeren in een veilige en rustige omgeving, in de regio Almere. Neem contact op met abortuskliniek Stimezo in Zwolle.

Neem contact op

Bereikbaarheid van abortuskliniek Stimezo vanuit Almere

De kliniek in Zwolle is vanuit Almere met de auto in minder dan een uur te bereiken. Ook met het openbaar vervoer bent u er zo; de kliniek bevindt zich tegenover het treinstation. Ongeveer elk kwartier heeft u vanaf treinstation Almere een rechtstreekse verbinding met station Zwolle. Met de trein bent u er in minder dan een uur.