Abortus plegen

Een abortus plegen is een ingrijpende gebeurtenis. Stimezo Zwolle helpt als professionele abortuskliniek in Zwolle al meer dan 40 jaar vrouwen die ongewenst zwanger zijn geraakt en een abortus plegen.

Binnen onze kliniek kunt op rekenen op professionele begeleiding en steun. Bij onze kliniek in Zwolle zijn er diverse behandelingen mogelijk om abortus te plegen.

abortus plegen

Abortus plegen: diverse behandelmethoden mogelijk

Wij voeren meerdere behandelingen uit, voor meer informatie daarover kunt u hieronder doorlezen.

  • Zuigcurettage met plaatselijke verdoving
  • Zuigcurettage onder narcose
  • Abortuspil Voor bovenstaande 3 behandelingen gelden verschillende voorwaarden en procedures.

Het is aan te raden om voor complete informatie de pagina te bezoeken of contact op te nemen met een van onze professionele medewerkers.

 

Abortus plegen door middel van zuigcurettage met verdoving

Bij een zuigcurretage met plaatselijke verdoving krijgt u een prikje rond de baarmoedermond, waar onze cliënten over het algemeen niets of weinig van voelen. Nadat de verdoving is ingetreden wordt er met een dun buisje de baarmoeder leeggezogen.

 

Abortus plegen onder narcose

Onze Anesthesioloog zal de narcose verzorgen. Houdt er rekening mee dat u zelf geen auto kunt rijden of zelf een ander vervoersmiddel kan besturen die dag. Nadat u onder narcose bent gebracht zal volgens door een zuigcurettage uw baarmoeder pijnloos leeggezogen worden. Het is aan te raden om uw partner u te laten brengen, het is niet mogelijk dat uw partner mee naar binnenkomt.

 

Abortus plegen met abortuspil

Wanneer u tot negen weken zwanger bent is het mogelijk om abortus te plegen met een abortuspil. Deze abortuspil is in onze kliniek te verkrijgen. Wil je meer weten over de abortuspil? Lees dan de veel gestelde vragen over de abortuspil.

 

Abortus plegen in Overijssel

Wilt u een abortus of overtijdsbehandeling aanvragen bij onze abortuskliniek in Overijssel? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel een van onze medewerkers voor meer informatie of om een afspraak direct in te plannen.

Bel anoniem naar 038-4217000, stuur een email of vul ons contactformulier in. 

Bekijk ook onze veelgestelde vragen.