Al meer dan 40 jaar abortushulpverlening

Stimenzo Zwolle ondersteunt meer dan 40 jaar op professionele en betrokken wijze alle vrouwen die ongewenst zwanger zijn geworden. Onze begeleiding bestaat uit psychosociale hulp, het verstrekken van de abortuspil, poliklinische zuigcurettage en de nazorg.

Doelen van Abortuskliniek Stimezo in Zwolle

In mei 1972 is onze kliniek geopend en sindsdien zijn we actief in het aanbieden van abortushulpverlening. Dankzij deze ruime ervaring is Stimezo Zwolle een deskundige kliniek op het gebied van zwangerschapsafbreking. De zorg voor de vrouw staat hierbij altijd centraal. Voor, tijdens en ná de behandeling. Onze doelen zijn:

  • het op medisch verantwoorde wijze afbreken van een ongewenste zwangerschap
  • hulp, voorlichting en advies bij anticonceptie en seksueel gedrag
  • begeleiding met betrekking tot psychosociale hulp, de nazorg en eventuele verwijzing naar een andere kliniek

Contact opnemen

Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met onze kliniek. Bel 038-4217000, stuur een bericht of vul ons contactformulier in.

Klachten

De medewerkers van Stichting Stimezo doen hun uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het gebeuren dat u als patiënt niet tevreden bent over wat u daarvan zelf hebt meegemaakt. Uw klacht kunt u indienen via het email adres: klachten@stimezo-zwolle.nl

Uw klacht komt dan terecht bij een onafhankelijke klachtenfunctionaris. Gestreefd wordt naar afhandeling van de klacht via deze onafhankelijke klachtenfunctionaris. Uw klacht wordt altijd vertrouwelijk behandeld.

Heeft u vragen, of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Bel 038-4217000 of vul ons contactformulier in.

Vacature

Stichting Stimezo Zwolle heeft ten doel het op medisch verantwoordelijke wijze beëindigen van ongewenste zwangerschappen en het verlenen van hulp, voorlichting en advies bij anticonceptie en seksueel gedrag. De stichting doet dit vanuit een kleine goedlopende en goed georganiseerde kliniek in Zwolle, dat zich richt op overtijd- en abortusbehandelingen, in navolging van de Wet Afbreking Zwangerschap.

Wij zijn per 1 januari 2018 op zoek naar een

1e TRIMESTER ABORTUSARTS – BESCHIKBAAR VOOR INVAL EN OPROEP

De abortusarts zal worden opgeroepen indien er sprake is van ongeplande (ziekte) of geplande afwezigheid (verlof/vakantie) van een abortusarts van Stimezo Zwolle.

Er worden in onze kliniek zowel medicamenteuze als 1e trimester instrumentele zwangerschaps-afbrekingen verricht. Laatste zowel onder lokale als algehele anesthesie.

De abortusarts is verantwoordelijk voor het gehele behandeltraject in de kliniek. De arts handelt met inachtneming van alle wettelijke regelingen in dezen (WAZ-WGBO e.d.) en is verantwoordelijk voor een kwalitatief goede medische zorg. De abortusarts registreert de cliëntgegevens en observaties in het elektronisch medisch dossier. De arts conformeert zich aan het beleid en de afspraken zoals vastgesteld binnen Stimezo Zwolle.

Functie-eisen:

  • BIG geregistreerd arts + registratie abortusarts, NGvA geaccrediteerd
  • Ruime ervaring in eerste trimester zwangerschapsafbrekingen, zowel medicamenteus als instrumenteel
  • Zelfstandig werkend in goede samenwerking met het team
  • Beschikt over goede sociale vaardigheden en is empathisch
  • Kan zich mondeling en schriftelijk goed uitdrukken in minimaal Nederland en Engels, eventueel aanvullende talen.
  • Flexibele beschikbaarheid, ook op korte termijn

​Waarom Stimezo Zwolle?
Stimezo Zwolle is een kleine persoonlijke kliniek, die deskundigheid hoog in het vaandel heeft staan. De zorg voor de vrouw staat hierbij altijd centraal. Voor, tijdens en ná de behandeling. Samen met een betrokken team ondersteunen wij op professionele wijze vrouwen die ongewenst zwanger zijn.

Informatie
Neem voor meer informatie contact op met M. Jansen, algemeen directeur: info@stimezo-zwolle.nl of via tel. 038-4217000.

Solliciteren?
Uw sollicitatie en CV met recente pasfoto kunt u mailen naar info@stimezo-zwolle.nl. Een referentieonderzoek maakt deel uit van de selectieprocedure.