Skip to content

TIJDELIJK GEEN PARKEERGELEGENHEID VOOR DE DEUR

Beste bezoeker, de komende maanden worden er herinrichtingswerkzaamheden aan de Oosterlaan uitgevoerd waardoor er GEEN parkeergelegenheid is bij ons voor de deur. Wij adviseren je om met het openbaar vervoer te komen of je auto te parkeren in parkeergarage Stationsplein (afslag 18 vanaf de A28).

TIJDELIJK GEEN PARKEERGELEGENHEID

5 dagen bedenktijd is wettelijk verplicht

Maak een afspraak

We zijn telefonisch bereikbaar van
maandag t/m donderdag 8:15 – 16:15 uur en op vrijdag van 8:15 – 12:15 uur.

Of stel je vraag via

Als je meer dan 6 weken en 2 dagen zwanger bent geldt er voor een abortus een bedenktijd van 5 dagen. Dit is bij wet geregeld als waarborg voor een weloverwogen besluit.

Gesprek met uw huisarts of een arts in de abortuskliniek

 

De 5 dagen bedenktijd zitten tussen het eerste gesprek met een arts, waarin je jouw voornemen tot de zwangerschapsafbreking hebt besproken, en de dag van de behandeling.

Voor het eerste gesprek en de benodigde verwijsbrief kun je een afspraak maken met je huisarts. Na dit gesprek kun je direct contact opnemen met de kliniek om een datum voor de behandeling af te spreken. 5 dagen later kan dan de behandeling plaatsvinden.

Als je jouw huisarts niet wilt of kunt inschakelen, is het ook mogelijk een afspraak te maken met een arts in onze kliniek voor een eerste gesprek. Ook in dit geval geldt na het gesprek de 5 dagen bedenktijd.